Påskhälsning till medlemmar i Rhapsody in Red and Purple

Snart skall vi fira PÅSK och då har vi i Rhapsody in Red and Purple varit i gång under mer än fyra månader. Hur har vi använt denna tid?? Jo, vi har bl annat: 

  1. Firat födelsedag – 9 december 2021
  2. Planeringsträff – 23 februari
  3. Lunchteater på Stadsteatern – 3 mars
  4. Smycketillverkning – 17 mars
  5. Konsert, lunch och museibesök i Alingsås – 23 mars
  6. Göteborgs Stadsmuseum/utställning – 7 april 

Och hur ser det då ut framöver i tid?  Jo, det finns en hel del att välja och boka in sig på när du besöker vår hemsida.

Det är roligt att vi är så många som har möjlighet att komma med på vår resa där vi bl a besöker Lena Petterssons Rit- och Målerigård och Birgit Nilssons museum.  På denna resa blir det möjlighet att lära känna våra nya damer och dessutom kommer 10 damer från vår systergrupp på Hönö, Rödspättorna, med oss.

Och när det gäller vår resa så meddelar Agneta Nepeta att det fortsättningsvis finns möjlighet att anmäla sig - så hör gärna av dig om du har möjlighet att resa med oss. 

Vi planerar att ha olika förslag på sammankomster under hela året framöver. Många av oss känner att det finns utrymme att träffas under förhållanden som inte begränsar varken antal eller att vi nödvändigtvis skall vara utomhus. Visst, har vi fått ett bättre liv på många, många sätt.  

Men jag har också förstått att under dessa två år som pandemin har varit, så är vi många som på ett eller annat sätt har ”tappat” fart.  Och då får vi kämpa på och försöka komma igång igen och känna att vi fortfarande är nyfikna på vad livet kan erbjuda och då framförallt vad livet i rött och lila kan erbjuda just dig!  Så jag och alla önskar att vi kan ses på alla tänkbara platser och att möten blir spännande och givande och ger vårt liv en ny dimension……………..visst kommer du med?????

Önskar er alla en riktigt Glad Påsk och så hoppas jag att vi ses framöver i något sammanhang.

         Vår Mission: var glad i din röda hatt så blir andra glada.

                      Ha det så bra under hatten!
                            Carina Camelia
                    Queen of Rhapsody in Red and Purple