Dela den här sidan

Internationella kvinnodagen 8 mars 2023

Tänk att då var äntligen denna dag inne då vi kunde träffas i lite mer festliga former. Solen sken och även om det var lite småhalt efter gårdagens snöoväder så kom 44 damer i olika hattar och fantastiska kreationer till vår trevliga  Restaurang Klang & Market.

Väl där välkomnades vi av kvartetten, som planerat och förberett: Liselotte Nattviol, Bodil Bergtunga, Anki Algblomma och Gunilla Rosenböna.


En bubblande välkomstdrink intogs i baren där alla även försågs med ett lila kort med årtal alternativt en händelse. Sedan gällde det bara att hitta sin bordsdam. Tack Bodil för den trevliga idén och ditt arbete med att ordna detta.

Vår eminente toastmaster Liselotte Nattviol hade förberett en gediget program med dikt, sång, bakgrundshistoria om Bastionsplatsen, roliga historier m m, som framfördes av våra egna gäster. Vilka
förmågor det finns !  Härligt, härligt.

Som vanligt uppmärksammade vi våra födelsedagsbarn med en hyllsningssång. 

Vi åt gott, drack gott och skrattade mycket. Tack alla som kom och förgyllde denna härliga kväll. Det blir ett härligt minne att plocka fram då och då. Och märk väl att det var inget vi unnande oss. Vi tog bara för oss!


Visst skulle det vara härligt med en storträff med många ladies i rött och lila?